Onsdag 15 oktober 2008

15 oktober!!

Så här fort kan tiden inte få gå! Idag skulle jag och en kollega boka en tid för att planera en presentation av kvalitetsredovisningen på skolan. Jag insåg att det är för mycket och tiden går för fort, när det känns som om det är imorgon, när det i själva verket är på onsdag om två veckor vi ska genomföra presentationen. Varje dag tänker jag: Om två veckor är den här intensiva perioden över... och jag hinner göra allt det där andra som jag vill göra... Jag undrar lite över hur långa två veckor jag ska behöva. De kanske är över i februari?

Men mycket roligt hinner jag ju med också. I lördags var jag och firade årets 60-åring. Så här glad kan man bli när man får en likadan mössa som barnbarnen har.Tisdag 7 oktober 2008

Pomatomus

Nu har jag gjort det jag sällan gör!
Stickat ett mönster 2 gånger och dessutom är det ett sockmönster, det innebär 4 gånger. Det tycker jag är bra gjort, även om det är så att jag stickade det första paret för 2 år sedan... och detta paret började jag på i juli... och jag gjorde ett något kortare skaft denna gång.Sockarna är stickade i Handfärgat strumpgarn superwash från Säkets Hantverk & Design,
ett garn som jag vann under sommarens EM-stickning. Stickorna jag använt är 2,5 mm Knit Picks Harmony Woods. Garn och stickor tillsammans är verkligen en trevlig stickning.

Imorgon ska jag nog ha kjol och nya sockar på jobbet.

Söndag 5 oktober 2008

En helg som känts lång och bra, men nu är slut...

Jag kom iväg från jobbet tidigt i fredags och det gör en hel del för att få det att kännas som en lång helg. Att vi dessutom startade helgen med skogsutflykt gjorde det nog inte sämre. Det var Tildas scouter som hade familjedag.

Vi har också hunnit med konståkning, ridning och bio!

Gympapåsarna är klara. Jag fick sy dem till sist, men båda flickorna har klippt ut och sicksackat fast applikationerna.Nu längtar jag efter att slutföra några stickningar också. Igår fick jag inte något stickat, sydde bara i ett foder i min älsklingsväska, äntligen, jag hade slitit ut det gamla.