Onsdag 13 juni 2007

Hemlis

Min hemlis har skickat ett paket till mig. Jag fick det igår och var så nyfiken att jag glömde fota själva paketen som låg i paketet.
Ett långt brev låg i paketet med instruktioner om i vilken ordning jag fick öppna mina presenter och jag fick börja med det hårda som innehöll 2 skivor med blandad musik. En del som jag kände igen, en del som var nytt för mig. Så spännande det är! Jag är mycket nyfiken på vem det kan vara som skickar så underbara presenter till mig. Det andra paketet innhöll garn och mönster som förslag på saker jag kan sticka (eller kanske till och med virka) av garnet. Sheldon har jag ju funderat på ett tag, men inte gjort. Fast en virkad katt skulle ju också vara roligt att göra, om jag bara kan...


image102

Häromdagen anmälde jag mig till detta:  
image103   
Nu riskerar jag inte att bli utan stickning i sommar heller...      

Fredag 1 juni 2007

Äntligen fredag!

och jag hade tänkt att städa, tvätta, diska och sedan sticka hela kvällen.
Hur kan det komma sig att jag tror att det är så det ska gå till varje fredag, jag orkar ju aldrig allt det där. Nu har jag diskat och tvättat och tänker faktiskt sticka en stund. Städningen får vänta tills imorgon.

Förra helgen fick jag träffa lille Otto för första gången! Han var verkligen jättesöt och jag hade glömt att ta med kameran...
Av mig fick Otto en filt...

image101

... stickad efter
detta mönster i Bomull.
Det var roligt att sticka den, men när den var färdig började jag fundera över om det är så praktiskt med en rund filt... Jag hoppas att jag får rapport om det.